Ik ben super enthousiast om vandaag mijn allereerste Disney Bound hier te delen! De laatste weken ben ik nogal geobsedeerd door het concept Disney Bound en nu is het zover. Disney Bound is eigenlijk heel simpel, neem een Disney karakter en zoek leuke kleding en accessoires die daarbij passen. Heel tof om te doen en ik ben zo blij met het resultaat van mijn allereerste poging met Disney Bound Sneeuwwitje. De outfit van de prins hadden we al liggen en was eigenlijk een hele last minute beslissing haha. Ik had opeens dit foto idee om ons 12 jarig huwelijk te vieren op 27/04/2018. Ik heb denk ik een nieuwe hobby ontdekt.

Disney Bound Sneeuwwitje Snow White Florian Disney Bound Sneeuwwitje Snow White Florian Disney Bound Sneeuwwitje Snow White Florian Disney Bound Sneeuwwitje Snow White Florian

Disney Bound Sneeuwwitje

Dit zijn de items die ik draag op de foto’s:

  • Handtas komt van bij Enchanted Bikinis, een kei tof winkeltje, wel duur en ik heb op de handtas nog invoer rechten moeten betalen aan de post maar ik ben wel super blij ermee. Het is van super goede kwaliteit!
  • Top van Zalando
  • Rok van Zalando, de Sanne Skirt
  • Haarband was gewoon een lint van de ava die ik nog had liggen

Waarop letten bij de Disney Bound van Sneeuwwitje

Sneeuwwitje is heel makkelijk te vinden als disneybound. De iconische kleuren zijn geel, blauw en het rode strikje. Ideaal draag je een gele rok of broek met daarboven een blauw truitje. Maar het kan ook anders, je kan de kleuren omwisselen dus bovenaan geel en onderaan blauw. Of meng het wat door elkaar, draag een geel kleedje met een blauw open truitje erover of omgekeerd.

Om de sneeuwwitjes disneybound helemaal af te maken kan je op zoek gaan naar leuke accessoires denk aan een broche van een appel, een super schattig rood haarbandje, schoentjes met appeltjes of kaboutertjes erop. Je kan daar zo ver in gaan als je zelf wilt.

Vergeet me niet te taggen als je en foto post op Instagram met je Disney Bound van Sneeuwwitje!

Comments are closed.